Ocet balsamiczny di Modena IGP

52.00

Organiczny ocet balsamiczny produkowany z winogron z Modeny uprawianych metodą ekologiczną, powstaje w wyniku tradycyjnego procesu fermentacji.

Ma ciemny kolor i słodko-kwaśny smak.

Kwasowość: 6 proc.

Najlepiej spożyć do: 31.05.2034

Opis

Organiczny ocet balsamiczny produkowany z winogron z Modeny uprawianych metodą ekologiczną, powstaje w wyniku tradycyjnego procesu fermentacji.

Ma ciemny kolor i słodko-kwaśny smak.

Produkowany i butelkowany przez:
Acetaia Cazzola e Fiorini s.r.l – MODENA
dla Marina Colonna Soc. Agr. S.r.l.

 

Kwasowość: 6 proc.

Skład: gotowany moszcz gronowy i ocet winny.

Najlepiej spożyć do: 31.05.2034

Wartość odżywcza w 100 ml:

wartość energetyczna: 943,9kJ/225,5 kcal

tłuszcz: 92g

tłuszcze nasycone: 0g

jednonasycone: 0g

węglowodany: 58,4g

w tym cukier: 52,8g

białko: 0,1g

sód: 0,1g

Marina Colonna jest potomkinią jednej z najstarszych i najsłynniejszych rodzin książęcych we Włoszech. Masseria Bosco Pontoni obsługuje z wyczuciem tradycji, ale także z najnowocześniejszym sprzętem technicznym dla optymalnych, czystych procesów produkcyjnych. Posiadłość Masseria Bosco Pontoni w miejscowości San Martino w Pensilis we Włoszech (region Molise) jest własnością jej rodziny od około 200 lat.

 

 

 

 

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Ocet balsamiczny di Modena IGP”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Może spodoba się również…

Nasze przesyłki wysyłamy przez WysylajTaniej.pl