Opis
Organiczny ocet balsamiczny produkowany z winogron z Modeny uprawianych metodą ekologiczną, powstaje w wyniku tradycyjnego procesu fermentacji.
Ma ciemny kolor i słodko-kwaśny smak.
Produkowany i butelkowany przez:
Acetaia Cazzola e Fiorini s.r.l – MODENA
dla Marina Colonna Soc. Agr. S.r.l.
Kwasowość: 6 proc.
Skład: gotowany moszcz gronowy i ocet winny.
Najlepiej spożyć do: 31.05.2034
Wartość odżywcza w 100 ml:
wartość energetyczna: 943,9kJ/225,5 kcal
tłuszcz: 92g
tłuszcze nasycone: 0g
jednonasycone: 0g
węglowodany: 58,4g
w tym cukier: 52,8g
białko: 0,1g
sód: 0,1g
Marina Colonna jest potomkinią jednej z najstarszych i najsłynniejszych rodzin książęcych we Włoszech. Masseria Bosco Pontoni obsługuje z wyczuciem tradycji, ale także z najnowocześniejszym sprzętem technicznym dla optymalnych, czystych procesów produkcyjnych. Posiadłość Masseria Bosco Pontoni w miejscowości San Martino w Pensilis we Włoszech (region Molise) jest własnością jej rodziny od około 200 lat.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.